do - 24 - dec

WAT KIJK JE?

########
wo - 08 - jan

Very ready voor 2020

PIP NYE 2019

In 2019 bleek maar weer dat we nog lang niet zijn uitgespeeld. Een jaar vol hoogtepunten, primeuren en “eerste keren”. We gaven BAR en plek in Den Haag nadat hun droom in Rotterdam aan duigen viel. We organiseerden een box gala dat alle verwachtingen overtrof. We hadden live concerten van onder andere Oceanic en Jungle By Night in de tuin. Ervaarden misschien wel de meest succesvolle edities van Fake Love, Rooftop Festival en Halloween tot nog toe. Organiseerden twee legendarsiche avonden met Seth Troxler (een keer in Den Haag, een keer in Barcelona). Beleefden het succesvolste jaar van Parish Gaynight. Wonnen dan eindelijk bijna de RA Cup op ADE (maar verloren de finale na penalty’s). Deden een uitwisselingen met het legendarische Tresor. Bouwden een nog grotere ramp met Snowjob. En de absolute kers op de taart: Een stijf uitverkocht Oud & Nieuw feest wat doordenderde tot 12:00 ’s middags. Voor Haagse begrippen ongekend. Next level.

Wij zijn PIP, maar zonder jullie zijn we niks. Eind januari zijn we terug, bedankt!

########
vr - 20 - dec

PIP Glazen Hok 2019

Glazen Hok 2019

20 en 21 December staat PIP weer in het teken van het Glazen Hok: 36 uur lang slecht gaan voor ’t goede doel. Kom langs, volg de live stream, bied op de veiling items en doneer!

Facebook event
Stream 1 / Stream 2
Doneren

########
di - 15 - okt


10 jaar PIP Halloween. Al 12 jaar het meest legendarische feest van Den Haag, al zeggen we het zelf. Haal nu je tickets want je weet dat het sowieso stijf gaat uitverkopen. See you in the afterlife!

PIP Halloween: Afterlife / Tickets

########
di - 13 - aug

PIP “verhuizing” en opening BAR Den Haag

Na 12 jaar op de Bink36 is het tijd voor om te vertrekken, om vervolgens op een steenworp afstand weer te heropenen: Namelijk op nummer 38. Wees gerust, naast ons huisnummer verandert er niets, we blijven op precies dezelfde plek. Desalniettemin organiseren we op 30 augustus een megalomaan closing event in PIP-stijl, waarmee we gelijk het nieuwe seizoen inluiden. Vervolgens is het een week later tijd voor de opening waarbij we naast ons nieuwe huisnummer ook de pop-up van BAR Den Haag presenteren. Dit is je kans om de wijlen club BAR uit Rotterdam nog een keer her te beleven in het klein. Tot na de zomerstop!

30 aug.: PIP Closing – Genoeg is Genoeg
7 sept.: This must the PIP / BAR Den Haag opening

########
di - 18 - jun

PIP Boksgala – Oog om oog, hand in hand

Het gevecht van de week! Waar sportieve stumpers en culturele stompers het tegen elkaar opnemen. Tickets zijn hier te koop, attenden op Facebook doe je hier.

########
di - 07 - mei

Intergalactic FM Festival 2019

Wat is het Haagse geluid? Ferenc, beter bekend als I-F, praat je bij over de Haagse scene en haar geschiedenis in De Golven van de West Coast Sound of Holland. Op 7, 8 en 9 juni is het tijd voor de enige echte Haagse sound met lokale en internationale artiesten zoals I-F, David Vunk, Legowelt, DJ Down The Rabbit Hole, Brassica, Discotto en veel meer tijdens IFM festival 2019.

Check het event op Facebook en RA

########
wo - 10 - apr

PIP Koningsstaat 2019

########
do - 14 - mrt

Minder consumeren, meer PIP.

Voor elk seizoen en voor elke smaak. We hebben het allemaal voor jou in onze shop. Houd je warm met onze sjaal, wees cool in onze sokken, steek iets in de fik met onze aansteker (Op eigen risico).

Koop je PIP Merch op onze webshop

########
wo - 20 - feb

SNOWJOOOOOOB


2 Maart gaan we weer sneeuwschuiven en brengen we de Alpen naar onze eigen achtertuin. Snowjob is terug met pro’s en amateurs, en met cash geld voor keiharde tricks en stunts. Kijken is (bijna) gratis. Maar dan krijg je er ook nog een zieke afterparty bij waarbij we wederom de krachten bundelen met Skatecafe Amsterdam. Een avond die nu al helemaal in de fik staat.

Snowjob / Skatecafe goes PIP / Tickets

########
wo - 16 - jan

16 FEBRUARI: FAKE LOVE

De italo kraker van het jaar! PIP & Bordello brengen je ook dit jaar een lustvol feest rond Valentijn. Kom en laat je hart verscheuren als liefdesbriefjes uit de brugklas. Nadat je via zijn/haar beste vriend bent ingelicht dat jullie een-maand-jonge relatie definitief uit is. Zoetsappig was nog nooit zo bitter.

########
vr - 23 - nov

PIP Glazen Hok

KIJK LIVE / DONEER

36 uur lang radio maken voor een goed doel. In een Glazen Hok. Vrijwillig. Omdat niemand anders het meer doet.

In het weekend voor Kerst, sluiten PIP coryfeeën Milo en Boaz zich dit jaar wederom op in Het Glazen Hok. 36 uur lang zullen zij slecht gaan om geld in te zamelen voor het goede doel. Dit jaar ten behoeve van zieke kinderen in het Juliana Kinderziekenhuis. De live stream zal te volgen zijn via pipdenhaag.nl en het Facebook event van 21 december 17:00 tot 23 december 05:00

########
di - 06 - nov

########
di - 04 - sep

We trappen het nieuwe seizoen af, verwacht dit seizoen minder party maar MEER PIP.

########
wo - 15 - aug

Zomerstop

We’re off to the beach, the club is closed. See you again on August 31st for a full new season of PIP.

########
do - 21 - jun

Rooftop is back

BEPPE LODA – ELIAS MAZIAN – THE MAUSKOVIC DANCE BAND – CARISTA – JAN KLOES – PAMETEX – SLICK MISTER VINZ – VENDERSTROOIK – W1B0

Rooftop Festival 2018, 29 juli in PIP.
Attend on Facebook / RA

########
di - 08 - mei

IFM FEST 2018

The annual Intergalactic FM Festival returns to The Hague with over 60 international acts dedicated to the ‘West-Coast sound of Holland’. With I-F, Legowelt, Gesloten Cirkel, Ron Morelli, Das Ding, Intergalactic Gary and many many more! Attend on Facebook / RA

########
wo - 07 - mrt

PIP Koningsstaat 2018

KONINGSSTAAT_LINEUP_POSTER

Dit jaar vier je Koningsdag op het strand, bij De Staat, met PIP. Attend op Facebook / RA

########
di - 16 - jan

Planet Warehouse – 10 March 2018

PIP presenteert Planet Warehouse deel 2. Na een uitverkochte eerste editie met Dekmantel zijn we terug op de Komeetweg voor meer. Line-up + tickets coming soon!

Attend op Facebook / RA

########
wo - 22 - nov

BUNKER 25 YEARS

25 jaar Bunker Records, zaterdag 25 november in PIP Den Haag met o.a. Rude 66, The Exaltics, Legowelt & Orgue Electronique, Schmerzlabor, Pametex, DJ TLR en meer.

Attend op Facebook / Resident Advisor

########
di - 17 - okt

PIP GOES ADE

Van 18 t/m 22 oktober is Amsterdam weer heel even het centrum van de wereld en dus rest ons niets anders dan vrolijk mee doen. Op woensdag vindt je ons in Cafe Struik, donderdag spelen we iedereen van de mat of matten we iedereen af tijdens The RA Cup 2017, vrijdag én zaterdag middag praten we met legendes uit de scene in de Urbanears Hideout, en vrijdagnacht laten we in Skatecafe zien hoe je nou echt een ramp van je club maakt.

########
di - 03 - okt

PLANET WAREHOUSE DEN HAAG

Een nieuwe locatie op de Binckhorst, een nieuw hoofdstuk voor Den Haag. Bringing back the warehouse party to The Hague.
Opening night met Dekmantel Soundsystem, Mark Du Mosch, 751 en Primus Inter Pares.
Attend op Facebook / Resident Advisor

########
do - 07 - sep

Rooftop Festival 2017

Rooftop is terug, en hoe! Met onder andere Young Marco, DJ Boring en Beesmunt Soundsystem. Attend het event op facebook hier.

ROOFTOP-web

########
di - 08 - aug

ZOMERSTOP

strand-scheveningen-photo-kees-sherer-b

Wij zijn voorlopig even helemaal tot rust aan het komen op het Scheveningse strand. In September gaat de club gewoon weer open, en tussendoor vindt je ons nog bij The Fat Mermaid met onze voeten in het zand en in Kroatië op een boot die we geheid tot zinken zullen brengen tijdens Dekmantel Selectors.

########
wo - 31 - mei

Dit was Lekker 10

########
vr - 03 - mrt

#lekker10

#lekker10

########
za - 18 - feb

PIP Den Haag showcase Wilde Renate, Berlijn

de-0224-927638-882917-front

Een nachtelijke PIP invasie bij ons Duitse zusje Renate. Met Awanto3, Radio Noet-Noet en Poseidon Posse.

Attend: Facebook / Resident Advisor

########
di - 07 - feb

FAKE LOVE REAL HATE

16558624_10154438917512901_2054223816_n

Red Light Radio and PIP Den Haag present: Fake Love Real Hate. 11 februari in PIP.

########
wo - 01 - feb

Parish

Parishflyer

########
do - 17 - nov

PIP OUD & NIEUW ’16 / ’17

Oud & Nieuw ’16 / ’17: Future van de Toekomst

I-F // MAKAM // WOODY // DAZION (LIVE)
EMISSION // JUSTIN VERKIJK // STEVE MOTTO
VRUCHTENHAGEL // FOLKERT VERDOORN
SUNNY SJOERD // JULES BLANKEN // BREDT
DAAN KRUIJT // SAM & MEER

########
vr - 20 - mei

Action Painting

Zoals gezien bij Geer en Goor, je agressie uiten doormiddel van verf smijten op een canvas.

Voor meer info neem contact op met amber@pipdenhaag.nl

########
wo - 11 - mei

The hague is the plague

Een geschiedenis les over waar Den Haag vandaan komt. De electronische scene gebouwd met een DIY mentaliteit.
Dit weekend komen deze legendes en meer terug. Check it out
Full line-up and info: Intergalactic FM & Magic wave

########
zo - 20 - mrt

A paradise so real

Een opsomming van wat 2016 nog heeft te bieden in een DIY video van Trackman Lafonte & Bonquiqui van 3 jaar geleden. Legowelt tijdens IFM Magic Waves Festival, Koningsdach op de Pier en Halloween.

Gastrollen van o.a. David Veneman, Dion Arink, Thomas Kaa en Jorick Mulder onze vaste licht technicus. Future van de toekomst.

########
wo - 02 - mrt

PIP Biker Stage

Op Where The Wild Things Are Weekender zal PIP Den Haag de fietsenschuur transformeren tot de PIP Biker Stage. En als echte bikers hebben we patches. Deze patches kun je krijgen op WTWTA, maar daar staat wel de Harley van je oom tegenover.

########
wo - 10 - feb

Een nieuwe site!

De ‘innerlijk’ knappe jongens van buurmen hebben weer extreem veel bloed, zweet en vooral tranen in de nieuwe site gestopt. De vervanging van de oude site was harder nodig dan een baby die al 3 dagen in de zelfde luier ligt. Onze grote dank aan de wonderboys van buurmen!

 

########
di - 09 - feb

PIP op de PIER!

Legendarisch? Of nu al vergeten? Om je geheugen op te frissen hebben we hier de aftermovie van PIP op de PIER.

Wie had hem ook alweer gemaakt? Ojah, we weten het weer. Dank gaat uit naar Levien Priem en Roderick Patijn.

########