Moos en De Zolderkamer
plaatje

Hij lijkt soms wel een illusie, nooit bereikbaar maar altijd aanwezig, alleen al de gedachte van de paarse mist kan zijn aanwezigheid beïnvloeden. 1 ding is zeker, elke woensdag avond staat hij daar, in de kazerne van PIP Den Haag, om zijn ervaringen, kennis en vooral enthousiasme te delen met een grote groep aanstormende artiesten. Die met dank aan Moos bij PIP Den Haag voor de real deal kunnen oefenen met een volledige club set up op vol geluid zonder zich druk te hoeven maken of iemands zijn rust wordt ontnomen. Moos heeft het nog een stap verder genomen, het befaamde DE ZOLDERKAMER III at PiP waarvan op 26 Februari alweer de 3de editie plaatsvind geeft deze individuen de kans om de urenlange oefening voor een publiek ten gehore te brengen. Belangrijker nog het hele evenement organiseren ze zelf, onder het genot van een Desperados zijn ze ook daar elke Woensdag mee bezig, van promotie tot opbouw en van artwork tot invulling. 1 keer in de maand krijgen ze ook nog eens een slot op Radio Tonka, waar ze Radio ervaring kunnen opdoen wat wordt uitgezonden op Den Haag FM en Den Haag TV tijdens de graveyard peak time.

Naast de Zolderkamer kennen we Moos als de energieke one man operation die in zijn Paarse uniform omringd door 3 goed gevulde sleutelbossen vanuit de PIP, Bink 36 zijn thuishonk heeft gemaakt en zijn vleugels hier heeft weten te spreiden. Met zijn nieuw bedrijfje Atmoosphere Sfeerbeheer, waarmee hij voor diverse bedrijfjes creatieve invulling op het gebied van licht heeft weten te bieden.

Wij herkennen hem meestal aan zijn oerwoudgeluiden die van beneden komen als de deur van kantoor open moet en als we hem 2 dagen niet hebben gezien beginnen we ons ernstig zorgen te maken want het PIP terrein is niet hetzelfde zonder zijn aanwezigheid.

Live recording van de legendary Mark Du Mosch tijdens ons eerste avontuur op de Komeetweg met o.a. Dekmantel Soundsytem. Volg Planet Warehouse op Facebook.

West-Coast E.U. meets West-Coast U.S.A., onze eigen Intergalactic Gary b2b met Solar tijdens Jágermeister’s Taste of PIP.

Robert Bergman brengt je de toepasselijke hitte op de dansvloer tijdens HEAT.

Warme Daan, transpirerend transparant. Ruim 2 uur vibes van onze Scheveningse vriend.

Deep Sea squad Bredt, Woody en Oceanic. Balearic, eclectic, cosmic, aquatic.