Over PIP

PIP Den Haag is gevestigd op een unieke locatie, op maar 10 minuten lopen van zowel Centraal Station als Hollands Spoor in de schaduw van de Haagse industrie. Stichting Primus Inter Pares (gelijk in de groep maar stuwt deze naar nieuwe hoogtes) maakt deel uit van het creatieve bolwerk BINK36. PIP heeft laten zien dat de grootstedelijke rafelrand zich uitstekend leent voor de ontwikkeling van ruwe creativiteit.

PIP, ook wel het cultuurbordeel van Den Haag genoemd, is opgericht in 2007 door Steven van Lummel en David Schoch en is inmiddels uitgegroeid tot één van de bekendste middelgrote podia in Nederland. De organisatie heeft een luisterend oor voor de underground en haalt zijn neus niet op voor grote namen. De nachtprogrammering van PIP focust zich op de creme de la creme van de elektronische muziek, van ruwe diamanten tot de veteranen in het vak. Club PIP, het nachtprogramma, bestaat uit events die gekenmerkt worden door de vaak verrassende programmering, relaxte sfeer en uitbundige aankleding.

Naast clubavonden biedt PIP ook onderdak aan o.a. (jonge) organisatoren die hun eigen events organiseren; bands; workshops; exposities en theater. PIP is het cultuurpodium en platform in Den Haag waar ondernemerschap, creatieve
initiatieven en ontplooiing worden gestimuleerd, gecreëerd en gefaciliteerd. Een plek waar jong en oud wordt uitgedaagd en de mogelijkheid krijgen om hun ideeën vorm te geven en uit te voeren. PIP is nooit af, constant in ontwikkeling en staat open voor suggesties.

Praktische Informatie

Stichting PIP Den Haag

alles@pipdenhaag.nl
Tel: +31 70 219 90 88

Kantoor:
PIP Den Haag
Binckhorstlaan 36 M1-60 (BINK36)
2516 BE Den Haag, Holland

Club:
PIP Den Haag
Binckhorstlaan 38
2516 BE Den Haag, Holland

Stichting PIP
IBAN: NL43RABO0125304560
KvK: 27315492
BTW: NL819170446B01

Bezoeken

KANTOOR

Ons kantoor is te bereiken via het BINK36 terrein, gelegen in het M gebouw (unit M1-60). Tijdens kantoortijden kan hier gratis worden geparkeerd (max. 3 uur). LET OP: Het terrein sluit om 22:30.

Kantooruren: Dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 19:00

CLUB

Sinds 2017 heeft PIP een eigen nacht ingang onder het viaduct aan de Binckhorstlaan. Parkeren tijdens club avonden kan hierdoor niet meer op het BINK36 terrein, maar op loopafstand kan er gratis worden geparkeerd op de Lekstraat of op het Trekvlietplein.

Voor openingstijden van de club bekijk het actuele programma

Vacatures

Er zijn momenteel geen vacatures beschikbaar.

plaatje