PIP expo

Binnen de laagdrempelige setting van een club en met een verrassende mix van opkomend talent biedt PIP expo elke editie een totaal andere ervaring. Exposities waar conventies gebroken mogen worden en interactie met het publiek niet wordt geschuwd. Van 21:00 tot middennacht en vaak later, want kunstenaars houden van after parties, en wij ook.

Volg PIP Expo op Instagram

Zolderkamersessies

Elke woensdagavond opent PIP haar deuren voor DJ’s, pro of amateur, om te oefenen op CDJ2000′s & Technics 1200. Je kan solo komen of samen, een mixtape maken of je sessie helemaal voor jezelf houden. Een sessie duurt max 1 uur en kost €5,- per keer. Meld je aan via Facebook en de paarse muziek koning Moosz geeft jouw een plekkie op de zolder.

Festivals

Steeds vaker wordt PIP uitgenodigd op bestaande festivals en evenementen om een podium, bungalow of schuur te hosten. PIP kan van creatieve invulling en productie tot personeel regelen. PIP heeft zich o.a. laten zien op Where The Wild Things Are in Center Parcs Beekse Bergen, Expedition Festival in Rotterdam en Off Sonar in Barcelona.

Door diep gewortelde samenwerkingen met o.a. Red Light Radio, 22Tracks, Voyage Direct, Intergalactic FM en vele anderen is PIP in staat om een relevant programma neer te zetten en deze tevens van context te voorzien. Bovendien is PIP door haar bijzonder bevlogen achterban keer op keer in staat om harder te springen dan verwacht en dieper te duiken dan mogelijk.

Projecten

Naast een vast club programma, organiseert PIP verschillende projecten binnen haar eigen muren en tot ver daarbuiten. Of het nou gaat om het stimuleren van lokale cultuur, het bieden van een podium aan opkomend talent, de creatieve invulling of productie verzorgen van events in het buitenland, ons multidisciplinair team doet het. Local, global, underground en haute cultuur, wij hebben onze vinger in de pap, en anders steken we onze voet wel tussen de deur.

plaatje
plaatje
plaatje