Opening ‘Pip-o-dome’
plaatje

Pip-o-dome opent 9 december haar deuren.

De kleinste club van Nederland is bijna een feit. Een plek voor liefhebbers & waar geluid, licht en programmering centraal staan. ‘De scene kan wel een boost gebruiken’

Wij spraken Peter Ido Pater. De nieuwe eigenaar van dit stukje industrieel genot verstopt op de Binckhorst. ‘Kijk, wij willen een plek zijn die zich niet groter voordoet dan dat we zijn’.

Er past een select gezelschap personen in De Pip-o-dome. Dat is in vergelijking met bijvoorbeeld Het Magazijn, PIP Den Haag & HOOP veel intiemer en persoonlijker. ‘Hier ga je naartoe voor de beleving’.

Licht & geluid waren een belangrijk onderdeel bij het neerzetten van De Pip-o-dome. ‘Na een lange zoektocht zijn we voor een high-end soundystem van Logitech gegaan.’ Aldus Peter Ido. Ook liggen er standaard 2 Pioneer minijacks.

Qua assortiment houden ze het klein. Er staan alleen maar flesjes Desperados in de koeling. Groepen groter dan 1 persoon zijn niet toegestaan in de club. ‘We willen geen kliekjes’.

De Pip-o-dome – Openingsnacht
9 December
22:00 – 04:00
Binckhorstlaan 36

plaatje

Uitbater van de Pip-o-dome, Peter Ido Pater

Live recording van de legendary Mark Du Mosch tijdens ons eerste avontuur op de Komeetweg met o.a. Dekmantel Soundsytem. Volg Planet Warehouse op Facebook.

West-Coast E.U. meets West-Coast U.S.A., onze eigen Intergalactic Gary b2b met Solar tijdens Jágermeister’s Taste of PIP.

Robert Bergman brengt je de toepasselijke hitte op de dansvloer tijdens HEAT.

Warme Daan, transpirerend transparant. Ruim 2 uur vibes van onze Scheveningse vriend.

Deep Sea squad Bredt, Woody en Oceanic. Balearic, eclectic, cosmic, aquatic.